Bizi Takip Edin:

Vizyon Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD.ŞTİ.

Kasko Trafik Sağlık Genel Sağlık Tarım Ve Hayvan Hayat Sigortaları

Ana Sayfa sigorta

Online Teklif al

    Yardımamı ihtiyacınız var?

    Sorun cevaplayalım

    info@vizyonsigorta.org
    Telefon: 0216 310 27 78

    Gerekli Evraklar

    Company White Paper
    1.30 MB

    Company Media Kit
    1.22 MB

    Trafik Sigortası

    Trafik sigortası, karayolları motorlu araçlar zorunlu mali sorumluluk sigortası olarak 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’na tabi olan ve trafiğe çıkan her aracın sahip olması zorunlu sigorta ürünüdür.

    Trafik sigortası herhangi bir kazada diğer araç veya üçüncü şahıslara karşı verebileceğiniz maddi hasar ve kayıplara karşı sizi ve aracınızı güvence altına alır.

    Trafik sigortası zorunlu sigorta kapsamında bir güvence olup, sigorta süresi dolmuş veya hiç sigortalanmamış araçlar ilgili kanuna göre trafikten men edilir.

    Motosiklet Sigortası

    Motosiklet, ulaşımda sağladığı kolaylıkla gün geçtikçe daha çok kişinin tercih ettiği özel bir araçtır. Ancak motosikletin keyfini ve sağladığı özgürlüğün tadını çıkarmanın en temel kuralı, güvenliği eksiksiz bir biçimde sağlamaktır.

    Türkiye İstatistik Kurumu’nun Karayolu Kaza İstatistikleri’ne göre; maddi hasar, ölüm ve yaralanma ile sonuçlanan motosiklet kazaları göz ardı edilmeyecek rakamlara ulaşmaktadır. Bu nedenle kurallara uygun kullanmak kadar geniş teminat içeriği ve zengin asistans hizmetleri sunan motosiklet kasko ve trafik sigortalarına sahip olmak da hayati önem taşır

    Kasko Sigortası

    En uygun ve ihtiyaca yönelik kasko sigortasına sahip olmak sigortaya ihtiyaç duyduğunuz anda kritik önem taşır. Sigorta Cini, istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz tüm ek teminatları sizinle birlikte belirler, size özel teklifi ücretsiz hazırlar.

    İstatistiklere göre Türkiye’de ortalama 28 saniyede bir maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmektedir. Böyle bir istatistik karşısında kasko sigortası yaptırmak bir lüksten çok bir gerekliliktir. Çünkü kasko, aracınızı meydana gelebilecek tüm çarpma, çarpılma, yanma, çalınma vb. risklerine karşı teminat altına alır.

     

    Bu yüzden sadece trafik sigortasına sahip olmak aracınızı güvence altına almanıza yetmez. Zorunlu olan trafik sigortası kaza ve hasar durumunda sadece karşı tarafa verilen zararları karşılar. Kendi aracınızı ise güvence altına almaz.

     

    Aracınızı %100 güvence altına alan kaskoyla ilgili tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Sigorta Cini olarak, aracınızın doğru değerini belirler, istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz tüm ek teminatları sizinle birlikte değerlendirir, size özel ücretsiz kasko teklifini hazırlarız. Türkiye’nin 17 büyük ve güvenilir sigorta şirketi Aksigorta, Allianz, Axa, Doğa, Dubai Starr, Ergo, Groupama, Güneş, HDI, Koru, Mapfre, Orient, Quick, Ray, Sompo Japan, Türk Nippon ve Unico Sigorta arasından en uygun seçenekleri karşılaştırmalı olarak size sunarız.

    Kasko Değeri Nasıl Belirlenir?

    Aracınızın kasko değerini Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği (TSRŞB) belirlemektedir. Her ay güncellenen liste; aracınızın modeline, yaşına, kullanım amacına vb. özelliklerine bakılarak hazırlanır. Bu listede 15 yaşına kadar tüm araçlar için araç kasko değeri belirlenir.

    Araç kasko bedeli size hazırlanacak kasko poliçesi için temel oluşturur. Size sunulacak kasko teklifi tek başına araç kasko bedelinden oluşmaz. Araç kasko bedeliyle birlikte siz sunalan teklifi etkileyen unsurlar şunlardır

    Araç Sahibinin (Ruhsat Sahibinin) Bilgileri:

    Araç sahibinin yaşı, kaç yıldır ehliyet sahibi olduğu, mesleği, ikamet adresi gibi etkenler kasko poliçesinde sunulan fiyatı etkiler. Örneğin: İstanbul gibi büyük şehirlerde kaza yapma riski daha fazladır. Öğretmen, doktor gibi belli rutinde çalışanlar daha az trafiğe çıkarlar ve bu yüzden kaza riskleri azalır.

    Kaskonun Size Sunduğu Teminatlar:

    Bütün kaskolar; aracınızı çarpmanız, aracınıza çarpılması, aracınızın yanması, aracınızın çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi durumunda doğacak zararları teminat altına alırlar. Bu teminatlar standarttır. Bunun dışında poliçeye ekleyeceğiniz her ek teminat için poliçe bedeliniz artış gösterecektir. Örneğin; terör olayları, doğal afetler, enflasyon teminatı gibi ek teminatlar kasko bedelinizi değiştirecektir. Ayrıca size sunulan teminatın miktarı da poliçe bedelini etkileyen bir unsurdur. Yedek anahtar için size 500 TL teminat sunulması ile 3000 TL teminat sunulması farklı kasko bedellerinin çıkması anlamına gelir.

    Kasko İndirimleri:

    Kasko yaptırdığınız yıl içinde kaskonuzu kullanmazsanız bir sonraki yıl belli oranda kasko indirimi alırsınız. Hasarsızlık indirimi olarak da tanımlanan bu durum kaskonuzu kullanmadığınız her yıl için artan indirim oranları sunar. Bu sayede kasko bedeliniz azalır.

    Poliçenizde, oluşacak maddi hasarlı bir kazada masrafın bir kısmını kendiniz karşılamayı kabul ederseniz muafiyet indirimi kazanırsınız.

    Aracınızda hırsızlığa karşı alarm ve immobilizer var ise poliçenizde güvenlik indirimi yapılır.

    Artık genç sayılmayan kasko sahibine ve ya kasko yaptıracak kişiye yaş indirimi uygulanır.

    Aracınızın Durumu:

    Aracınızın modeli, yaşı, kullanım amacı gibi etkenler de kasko bedelinizi etkiler. Aracınız yaşlandıkça kasko bedeli de artar.

    Araç kasko bedeli ve yukarıda belirttiğimiz etkenler yaptıracağınız kaskonun bedelini belirler. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli unsur fiyattan önce size sunulan hizmettir. Çünkü kasko zor anınızda size lazım olan bir sigortadır.

    Kasko Değer Listesi Hesaplama:

    Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği (TSRŞB) 1987 yılından beri tüm motorlu taşıtların kasko değer listesi oluşturur ve bu liste aylık olarak Türkiye Sigorta Birliği (TSB) tarafından yayınlanır. Bu liste oluşturulurken belli kriterler esas alınır.

    Aracınızın Markası, Yılı ve Modeli:

    Aracınızın, markası, hangi yılda üretildiği, model olarak teknik özellikleri kasko değer listesini hazırlanırken göz önünde tutulan en önemli etkendir. Örneğin X markasının 2013-Y modeli ile aynı markanın 2013-S modeli teknik donanım olarak farklı olduğu için araç kasko değeri de farkı olur.

    Aracınızın Kullanım Amacı:

    Aracınızın kullanım amacı da araç kasko bedelini etkileyen diğer faktördür. Ticari, bireysel, tarım gibi farklı kullanım amaçları her ay değişen listede aracınızın kasko bedelini etkiler. Hatta aynı aracın bireysel ruhsatlısı ile ticari ruhsatlısı arasında bile fark oluşur.

    15 yaşından büyük arabalar için kasko değeri belirlenmez.

    Aracınızın kasko değer listesinde belirtilen bedeli, kasko poliçesi hazırlarken temel oluşturur azalır.

    GET SERVICES ONLINE

    SERVICE & COST PLANING

    SERVICE & COST PLANING

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

    EMAIL MARKETING

    EMAIL MARKETING

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

    GOOGLE ANALYTICS

    GOOGLE ANALYTICS

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

    YOUR BUSINESS NEEDS TO STAY DYNAMIC IN A COMPLEX ECOSYSTEM

    Boost Customer Experience

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.
    Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

     

    Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

    Enhance operational efficiency and increase productivity

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.
    Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

     

    Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.